Föregående
Nästa

FÅ ENGSROOMS VÄRDEFULLA TIPS & HJÄLP I VARDAGSKAOSET

Premurera brev

Direkt i din inbox varje vecka:

Vad har våra kunder att säga?

Peter & Bettan Johansson
Innan vi fick Ellas hjälp var vårat hem ett mest frustrationsområde. Frustration kring alla saker och olika syn på hur ville ha det. Vilket har gjort att vi har dragit på det och tiden har lagts på annat… Först barnen när de var små, sen båt, resor och andra intressen. Vi ville få till en bättre ordning och ha ett hem som vi kunde bjuda hem gäster till utan att skämmas för alla saker. Vi önskade att sakerna skulle ha en hemma plats och var trötta på att flytta runt saker. Ella har hjälpt oss med allt detta.
Charlie & Andrea Söderberg
Efter ett år i vår lägenhet var det läge att göra en genomgång och optimering av både det praktiska såväl som det estetiska. Vi fick då höra talas om Engsrooms tjänster och bedömde att de skulle passa oss bra.
Tord & Pernilla Ringenhall
Vi ville ha hjälp att se över hela hemmet och uppdatera huset. Förslag på nya möbler i vissa rum & få till en ombonad känsla. Överlag så kändes det viktigast att få till en bra förvaring och arbeta igenom alla saker.
Anne Jansson
Jag ville ha hjälp med att få ordning på mitt hem, få till känslan av inredningen hänger ihop, att vardagsrummet skulle vara en plats där vi verkligen ville vara, att mitt hem skulle vara en plats för avkoppling och att samla energi inte en plats som bidrar till mer stress.
Tina Bjerke
Det var dags att uppdatera ena barnbarnets rum. Få till: Bättre förvaring. En hörna för häng, sömn och övernattande kompisar. Plats för läxor, tv spel och kläder.
Föregående
Nästa
grått hjärta png

Om Ella

Hej! Jag är grundaren till familjeföretaget Engsroom samt Room2 metoden. Jag är en certifierad inrednings designer & ordningscoach, utbildad visual merchandiser som brinner för att förvandla och organisera. Välkommen in!

Lär känna mig! Jag berättar min historia. Klicka här nedan.

"Jag har verkligen fått med mig gåvan att kunna se möjligheterna till att förbättra och förvandla saker från min uppväxt"

Företag som litar på Ella:

Boka in din kostnadsfria konsultation nu:

Håll kontakten med mig

Känner du igen vardagskaoset?

Missa inte värdefulla tips och hjälp i vardagskaoset direkt i din inbox varje vecka.