grått hjärta png

Om Ella

Jag är grundaren av familjeföretaget Engsroom samt Room 2 metoden. Är certifierad inrednings designer & ordningscoach, utbildad Visual merchandiser som brinner för att förvandla och organisera.

Min yrkesmässiga bakgrund

Jag har en lång erfarenhet inom retail där jag bland annat arbetat med konceptutveckling, space planning för stora kedjor så som Åhléns & Clas Ohlson. Har utbildat blivande Visual merchandiser över hela landet. Jag har en stor vana i att leda andra då jag arbetat i olika ledande befattningar under mina 20 år i branschen.

– Ella Engström

Svart hus

Min story

När jag växte upp så var det alltid något projekt på gång, det ordnades och fixades hela tiden.

Man kan säga att jag har fått det här med mig sen barnsben. Vi flyttade rätt så ofta det renoverades i olika hus och ibland var det nybygge. Jag fick vara med som en liten hantlangar, minns att jag tyckte att var roligt att få vara med och fixa. Det var härligt att kunna se både i stort och smått hur saker kunde förvandlas och göras om till något helt annat.

Så jag har verkligen fått med mig gåvan att kunna se möjligheterna till att förbättra och förvandla saker från min uppväxt.

En annan sak som jag var intresserad av redan som liten var att strukturera upp saker och att starta upp nya projekt. När jag skulle städa i mitt rum så hällde jag ut allt och började ifrån början. Jag kategoriserade sakerna, fixade dem i ordning och förbättrade lite mer för varje gång. Eller så kunde det var mormors knappsamling, en stor burk med ur sprättade knappar i alla dess former och färger som fick sig en omgång. Jag hällde ut alla hittade olika sätt att kategorisera dessa knappar på genom färg och form samt funktion. Det var verkligen något jag kunde se fram emot när vi skulle åka dit och hälsa på.

När jag träffade min man Ola så har livet fortsatt i samma anda.

Vi har under våra 38 år tillsammans haft massor med projekt och olika boenden som vi har renoverat, fixat och inrett. Våra 3 barn har också fått hänga med på den resan, vi har haft vår tid med renoveringar, pusslande och vardagskaos. Vi har vid flertal tillfällen bott trångt och då haft våra saker magasinerade, det har gjort att vi insett att man klarar sig med färre saker en vad man kan tro. 

Vi har lärt oss mycket under resans gång men en av de viktigaste sakerna är att för att livet och vardagen ska flyta på så är ett fungerande hem A-O.

Så jag lovar att jag vet vad jag pratar om när det kommer till den biten då vi perioder inte alls har haft den biten på plats. Vi har själva gjort resan vi har tidigare haft många saker men sen rensat och fått uppleva skillnaden att få till ett hem som ger energi där du kan ladda batterierna och må bra. Så mina erfarenheter från retail branschen som konceptutvecklare och kunskapen som inredningsdesigner tillsammans med min personliga story gjorde att mitt eget koncept växte fram. Ett koncept där jag nu hjälper till att göra skillnad i människors liv, genom att skapa ändringar som är hållbara. Tillsammans så jobbar vi igenom helheten i ditt hem och skapar stöttande strukturer så att ditt livspussel flyter på. Detta så du kan känna mindre stress och få mer tid över för det som är viktigt för dig!” Det känns verkligen helt fantastiskt, att kunna bidra med den hjälpen!

Få hjälp att se ditt hem med nya ögon!

Klicka här ⤵

JOBBA MED MIG

Kontakta mig så tittar vi tillsammans på hur jag kan hjälpa dig att få ditt drömhem.

SENASTE NYTT

Följ med mig i mina olika kanaler. Där delar jag med mig av mina allra bästa tips och hacks i livet.

NYHETSBREV

Få värdefulla tips och hjälp i vardagskaoset direkt i din inbox varje vecka.

Boka in din kostnadafria konsultation nu:

Känner du igen vardagskaoset?

Missa inte värdefulla tips och hjälp i vardagskaoset direkt i din inbox varje vecka.