Den svenska konsten att döstäda: Omvänt rån

Den svenska konsten att döstäda avsnitt 3 av 8

Den svenska konsten att döstäda avsnitt 3:

Omvänt rån

Lindsey har problem med att sätta gränser, något som resulterat i att prylar från flera generationer av familjemedlemmar hamnat i hennes förvar. Döstädarna vill hjälpa Lindsey att hitta tillbaka till sig själv igen. Del 3 av 8: Omvänt rån. 

Behind the scenes

Den här delen med att säga nej till saker som andra vill att vi ska ha det kan ibland vara svårt!

Jag vet att så många kommer att kunna känna igen sig i detta avsnitt då vi hjälper fina Lindsey och hennes familj ta beslut kring en massa saker som sparats även fast det är saker som de inte ens egentligen tycker om. Det är så lätt att det är så det blir när någon annan spar saker åt en utan att faktiskt fråga vad den personen faktiskt vill. Så ett tips för dig som går igenom dina saker spar inte en massa “bra ha saker” åt någon annan innan du faktiskt tar en konversation med den det gäller om det vill ha det. För du vill inte lägga den bördan på någon i onödan eller hur? 

-Ella Engström

Ella Engström

Ella Engström

Känner du igen vardagskaoset?

Missa inte värdefulla tips och hjälp i vardagskaoset direkt i din inbox varje vecka.