Den svenska konsten att döstäda: Konsten att samla

Den svenska konsten att döstäda avsnitt 4:

Konsten att samla

Sue är en färgstark kvinnorättskämpe och en hängiven konstsamlare. Kanske lite för hängiven anser våra tre svenska döstädare som rycker ut för att hjälpa Sue att sortera både sina konstverk, men även sorgen efter sitt livs kärlek. Del 4 av 8: Konsten att samla.

Behind the scenes

Vilken ära det var att få hjälpa underbara Sue som kämpat och gjort så mycket för andra.

Ett av mina allra finaste minnen som jag känner mig extra stolt över var när jag följde med henne till The Gay & Lesbian Archive of Mid-America. Där såg vi tillsammans till att hennes och Bev´s  legacy och historia kring  Womantown kunde arkiveras.  Det kändes verkligen speciellt och viktigt att få vara med och säkerställa att den biten finnas kvar för omvärlden.

 

-Ella Engström

Ella Engström

Ella Engström

Känner du igen vardagskaoset?

Missa inte värdefulla tips och hjälp i vardagskaoset direkt i din inbox varje vecka.