Den svenska konsten att döstäda: Trotsiga barn

Den svenska konsten att döstäda avsnitt 6: Trotsiga barn

Föräldrarna Flora och Jeff står med ett tomt hus då deras åtta barn alla flugit ur boet. De är redo för en förändring. Problemet är deras vuxna barn som vägrar gå med på alla planer att göra sig av med saker från deras barndom. Del 6 av 8: Trotsiga barn.

Behind the scenes

I detta avsnitt kommer ni få träffa familjen Haug en riktigt stor familj där viljorna går lite isär kring vem är det som bestämmer där hemma egentligen? Föräldrarna Jeff och Flora har tillsammans 8 stycken barn. De är numera vuxna barn som faktiskt inte ens bor hemma längre. Det till trots så är ungarnas önskan att deras barndomshem ska förbli orört och förbli så som det alltid har varit. Vi döpte hemmet rätt så snabbt till “The museum of childhood” här fanns det verkligen en massa saker kvar ifrån deras barndom, så att det var en tuff vecka där vi hade massor att hugga tag i och göra är ingen underdrift. Hur det hela gick och hur det slutade det får ni själva se i avsnittet. 

-Ella Engström

Ella Engström

Ella Engström

Känner du igen vardagskaoset?

Missa inte värdefulla tips och hjälp i vardagskaoset direkt i din inbox varje vecka.