Den svenska konsten att döstäda: Dolt under ytan

Den svenska konsten att döstäda avsnitt 5: Dolt under ytan

När Godfrey förlorade sina föräldrar ärvde han inte bara sitt gamla familjehem, utan även en källare av minnen. Mitt i sorgen har han svårt att släppa taget och behöver hjälp att reda i både saker och känslor. Del 5 av 8: Dolt under ytan.

Behind the scenes

I detta avsnitt kommer ni få träffa härliga Godfrey som verkligen tyckte att det var så svårt att göra sig av med saker. Han bar på känslan att svika de personer som inte längre fanns kvar ibland oss om han gjorde sig av med dessa saker. Godfreys rädslan över att fatta fel beslut kring dessa prylar och råka ta fel beslut var också väldigt stark. Den biten vet jag att väldigt många kan känna igen sig i. Det är ofta en av anledningarna till att man istället inte gör något alls åt alla sina saker. Vad händer om man tar fel beslut är en fråga som han ställer till mig. Mitt svar är att “Shit happens” visst kan det vara så att vi ibland ångrar något som vi gör oss av med men jag kan lova att gångerna då inte så är fallet är så otroligt många fler. Det är bara att rannsaka sig själv och vara ärlig hur mycket saker sparar jag bara för “I fall att” eller “Det kan vara bra att ha” Hur länge har de sakerna bara legat där och inte blivit använda?

-Ella Engström

Ella Engström

Ella Engström

Mer att läsa

Känner du igen vardagskaoset?

Missa inte värdefulla tips och hjälp i vardagskaoset direkt i din inbox varje vecka.